Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Κωλύματα , καθυστερήσεις στο smartphone η λύση επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.


   Πριν ξεκινήσουμε την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα ακολουθήσουμε την διαδικασία back up των επαφών που είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο. Μόλις τελειώσουμε θα χρησι-μοποιήσουμε και την εφαρμογή BackUp Pro με την οποία μπορείς να κάνεις back up των επαφών , των εφαρμογών ,της μουσικής, των μηνυμάτων και γενικά ότι θέλεις να κάνεις back up.



   Το επόμενο βήμα θα είναι να βρούμε στην διαχείριση αρχείων το φάκελο reware (είναι τα αρχεία που κρατάει το Backup pro) και γενικά ότι επιθυμούμε να κρατήσουμε να το αποθηκεύσουμε στο ηλεκτρονικό υπολογιστή μας. Έτσι φτάνουμε στην διαδικασία επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων και επιλέγουμε αν θέλουμε και την διαγραφή την sd.

  
  Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα φέρει το τηλέφωνο σας στις αρχικές ρυθμίσεις.Μέτα θα επαναφέρετε στην sd τα αρχεία από τον υπολογιστή θα εγκαταστήσετε πάλι το Backup Pro και θα επαναφέρετε τα αρχεία σας. Γενικά η όλη διαδικασία θέλει μεγάλη προσοχή για να μην χάσετε τα αρχεία σας. Θα σας ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ να ελέγξετε τα αρχεία σας πριν την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πως ενεργοποιούμε το σκούρο θέμα (dark mode) στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.com;

   Η Microsoft εισάγει το σκουρόχρωμο θέμα (dark mode) στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.com. Όλοι το κάνουν. Από...