Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Πως ενεργοποιούμε το σκούρο θέμα (dark mode) στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.com;



   Η Microsoft εισάγει το σκουρόχρωμο θέμα (dark mode) στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.com. Όλοι το κάνουν. Από το YouTube, το Twitter και το Reddit στο MacOS Mojave, οι ιστοσελίδες και ολόκληρα λειτουργικά συστήματα χρησιμοποιούν σκουρόχρωμο θέμα.Οι περισσότεροι από εμάς περνάμε τον χρόνο μας κοιτάζοντας μια οθόνη μέρα, νύχτα.Μετατρέποντας όμως τα φωτεινά, λευκά φόντα σε μαύρα μπορούμε να αποσυμφορήσουμε την πίεση στα μάτια μας. Άρα γιατί να μην το κάνουμε.
 
     Για να ενεργοποιήσετε το σκουρόχρωμο θέμα του Outlook.com θα πρέπει πρώτα να μεταβείτε στην σελίδα του Outlook.com και από εκεί ακολουθείτε τα βήματα:
  • Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία για να ανοίξετε τον πίνακα "Γρήγορες ρυθμίσεις". 
  • Κάντε κλικ στον διακόπτη εναλλαγής για τη σκοτεινή λειτουργία (dark mode). 
 
   Το σκουρόχρωμα θέμα λειτουργεί σε συνδυασμό με την μπλε μπάρα πλοήγησης.Η Microsoft πρόσθεσε ένα χρήσιμο εργαλείο που σας επιτρέπει να αλλάζετε τη σκοτεινή λειτουργία για ένα μεμονωμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μπορείτε να το δείτε στην αρχική μορφοποίηση. Είτε βλέπετε ένα μήνυμα στο παράθυρο ανάγνωσης είτε ανοίγετε ένα μήνυμα σε ξεχωριστό παράθυρο, μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο μικρού ηλίου δίπλα στο κουμπί απάντησης για να "ενεργοποιήσετε τα φώτα". Στη συνέχεια, μπορείτε να πατήσετε ξανά το κουμπί (τώρα ένα εικονίδιο φεγγαριού) για να απενεργοποιήσετε τις λυχνίες. Έξυπνο και χρήσιμο εάν συναντήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν φαίνεται σωστά στη σκοτεινή λειτουργία.

Εικόνες:Τheverge.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πως ενεργοποιούμε το σκούρο θέμα (dark mode) στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.com;

   Η Microsoft εισάγει το σκουρόχρωμο θέμα (dark mode) στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.com. Όλοι το κάνουν. Από...