Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Σειρές που πρέπει να δεις...


    Σειρές που πρέπει να δεις ....υπάρχουν πολλές και κάθε μέρα βγαίνει και άλλη μια.Θα σας γράψω μια λίστα χωρίς να παίζει ρόλο το πρώτο ή το τελευταίο.Θα υπάρχει μια σύντομη περιγραφή και ένα τρέιλερ της σειράς. 
  • Game of Thrones: Μια από τι καλύτερες σειρές η οποία φτάνει τώρα στο 6 κύκλο.Όταν ο βαρύς χειμώνας έρχεται, μία σειρά από γεγονότα ανατρέπει την πολιτική κατάσταση και πυροδοτεί τον Πόλεμο των Επτά Βασιλέων. Το κυνήγι της εξουσίας, οι προδοσίες, οι δολοπλοκίες, τα πάθη, οι έρωτες, η μαγεία και η εκδίκηση παρασύρουν τους ήρωες στο πιο θανατηφόρο παιχνίδι από όλα : Το Παιχνίδι του Στέμματος. 



  • Vikings: H σειρά "Vikings" είναι μια επερχόμενη ιστορική δραματική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Michael Hirst η οποία φτάνει στον 4 κύκλο της.Οι Βίκινγκς ακολουθούν τις περιπέτειες του Ragnar Lothbrok,του μεγαλύτερου ήρωα της εποχής του. Η σειρά αφηγείται τα έπη της ομάδας του Ragnar των αδελφών Viking και της οικογένειάς του, όπως ο ίδιος ανεβαίνει για να γίνει βασιλιάς των Βίκινγκ. Εκτός του ότι είναι ένας ατρόμητος πολεμιστής,ο Ragnar ενσαρκώνει τις παραδόσεις των Νορβηγών από την αφοσίωση του στους θεούς, ο μύθος λέει ότι ήταν άμεσος απόγονος του Οντίν, ο θεός του πολέμου και πολεμιστής. 

  • Black Sails: είναι μια αμερικανική δραματική περιπετειώδης τηλεοπτική σειρά που περιγράφει μια ιστορία που λαμβάνει χώρα στο νησί Νιου Πρόβιντενς και αποτελεί πρίκουελ της νουβέλας «Το νησί των θησαυρών» του Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον Η σειρά δημιουργήθηκε από τους Τζόναθαν Ε. Στάινμπεργκ (Jonathan E. Steinberg) και Ρόμπερτ Λέβιν (Robert Levine) για το συνδροµητικό τηλεοπτικό κανάλι Σταρζ (Starz).


  • Peaky Blinders: Μια γκανγκστερική σειρά που εξελίσσεται  στο Birmingham της Αγγλίας το έτος 1919 που άφορα μια συμμορία που έχει ως σήμα κατατεθέν τα ξυραφάκια που έχουν στις άκρες από τις τραγιάσκες τους.

  • The Last Kingdom:Η ιστορία εξελίσσεται το 872, μια εποχή όπου τα ξεχωριστά βασίλεια που αποτελούσαν τότε την Αγγλία, έχουν πέσει στα χέρια των Vikings εισβολέων. Το μεγάλο βασίλειο του Wessex στέκεται πλέον μόνο του, υπό την ηγεσία του King Alfred the Great. Ενάντια σε αυτό το ταραχώδες σκηνικό, ζει ο Uhtred, ο ήρωας των ιστοριών. Όταν οι ευγενείς Σάξωνες γονείς του σκοτώνονται από τους Vikings, οι εισβολείς των απαγάγουν και τον μεγαλώνουν σαν δικό τους. 


  • House of Cards: Η σειρά 13 επεισοδίων διερευνά την αδίστακτη πλευρά της Αμερικάνικης πολιτικής. Ανέκαθεν η πολιτική διαφθορά ήταν και είναι πηγαίο θέμα έμπνευσης. Με τη άριστη ηθοποιία του Kevin Spacey.Πολλές δολοπλοκίες και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι για να ανεβεί στην εξουσία ποιος άλλος ο Kevin Spacey.


  •  Person of Interest:To Person of Interest είναι αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά και μεταδίδεται από το CBS. Βασίζεται σε σενάριο του Τζόναθαν Νόλαν.Η σειρά περιστρέφεται γύρω από έναν υπερυπολογιστή, με τεχνητή νοημοσύνη, ο οποίος τροφοδοτείται από όλα τα δεδομένα παρακολούθησης από όλον τον κόσμο και, με βάση κάποιους αλγόριθμους, μπορεί να εξαγάγει συμπεράσματα για μελλοντικές βίαιες πράξεις. Η μηχανή είναι κατασκευασμένη από ένα μυστηριώδη μηχανικό λογισμικού (Μάικλ Έμερσον) ο οποίος χρησιμοποιεί κυρίως ένα πρώην στέλεχος της CIA (Τζιμ Καβίζελ) με σκοπό να προλαμβάνει βίαια εγκλήματα στη Νέα Υόρκη.

  • Mr Robot:Το Mr. Robot  είναι μια αμερικάνικη δραματική- θρίλερ σειρά της οποίας δημιουργός είναι ο Sam Esmail.Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 27 Μαΐου 2015 σε διάφορες διαδικτυακές υπηρεσίες προβολής βίντεο και πήρε τόσο καλές κριτικές που αμέσως πήρε το εισιτήριο για δεύτερη σεζόν, πριν καν ξεκινήσει να προβάλλεται η πρώτη σεζόν στο κανάλι  USA Network στις 24 Ιουνίου 2015.Η σειρά εστιάζει στον Elliot, ένα νεαρό προγραμματιστή που πάσχει απο μια εξουθενωτική αντικοινωνική διαταραχή και που αποφασίζει ότι ο μόνος τρόπος για συνδέεται με τους ανθρώπους είναι να τους «χακάρει». Ο Elliot βρίσκεται σε μια διασταύρωση ανάμεσα στην εταιρεία λογισμικού ασφαλείας που εργάζεται και τις οργανώσεις του υποκόσμου που τον στρατολογούν για να χτυπούν την εταιρική Αμερική.


  • Gotham:Η σειρά είναι βασισμένη στους χαρακτήρες των κόμικ της DC, και η ιστορία λαμβάνει χώρα πριν «γεννηθεί» ο μεγάλος Μπατμαν. Μέσα απ' τη σειρά θα μάθουμε την ιστορία του Gordon και του Bruce, αλλά και την ιστορία των διάσημων κακών της DC (Catwoman, Penguin, Riddler, Two-Face, Joker) και πώς αυτοί εξελίχτηκαν στους κακούς που γνωρίζουμε.

     
     
  • DareDevil: Ένας δικηγόρος που έχασε το φως του σε μικρή ηλικία εκμεταλλεύεται τις υπεραναπτυγμένες υπόλοιπες αισθήσεις του και τις νύχτες μεταμφιέζεται σε μασκοφόρο εκδικητή που απονέμει δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πως ενεργοποιούμε το σκούρο θέμα (dark mode) στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.com;

   Η Microsoft εισάγει το σκουρόχρωμο θέμα (dark mode) στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.com. Όλοι το κάνουν. Από...