Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Προτείνουμε Σειρές για το 2016...που θα μας κρατήσουν σε αγωνιά




  • Billions: Ένας εκατομμυριούχος ο Μπόμπι «Axe» Αξελροντ, ο βασιλιάς των αμερικανικών hedge funds. Έχασε όλους τους φίλους και συνεργάτες του μέσα στους Δίδυμους Πύργους το 2001 κι από τότε, εκτός από το να γιγαντώσει την περιουσία του, ασχολείται ενεργά με τη φιλανθρωπία, κερδίζοντας έτσι το θαυμασμό και την αγάπη του κόσμου, παρότι οι μέθοδοί του κάθε άλλο παρά αγνές είναι.


  • Versailles: Βερσαλλίες, 1667. Ο βασιλιάς Λουδοβίκος ΙΔ 'είναι ένας 28χρονος μονάρχης, αδίστακτος αρχηγός που δεν θα σταματήσει πουθενά προκειμένου να εκπληρώσει το όνειρό του, να φτιάξει το πιο όμορφο παλάτι στην Ευρώπη και να πάρει τον απόλυτο έλεγχο της Γαλλίας και των εχθρών του. Ιστορικοί και Φανταστικοί χαρακτήρες μας καθοδηγούν σε ένα κόσμο γεμάτο προδοσία, πολιτικές ίντριγκες, αποκαλύπτοντας το μεγαλείο και την σκληρότητα των Βερσαλλιών... 


  • The Shannara Chronicles: Χιλιάδες χρόνια μετά την καταστροφή του ανθρώπινου πολιτισμού, η ιστορία εστιάζει στην οικογένεια των Shannara και τους απογόνους της, που διαθέτουν την αρχαία μαγεία και μπορούν να ξαναδιαμορφώσουν το μέλλον του κόσμου, μέσα από τις περιπέτειες τους. 

  • The Magicians: O περιθωριακός Quentin Coldwater υποθέτει ότι η μαγεία δεν είναι αληθινή, μέχρι τουλάχιστον την εισαγωγή του σε ένα πολύ μυστικιστικό κολέγιο της μαγείας, στην Νέα Υόρκη.Όμως η μαγεία δεν θα φέρει την ευτυχία και την περιπέτεια που ο Quentin περίμενε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πως ενεργοποιούμε το σκούρο θέμα (dark mode) στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.com;

   Η Microsoft εισάγει το σκουρόχρωμο θέμα (dark mode) στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.com. Όλοι το κάνουν. Από...