Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Απομακρυσμένη Απενεργοποίηση του Android Smartphone/Tablet μεσώ αποστολής ενός μηνύματος SMS


  Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε σχετικά με την εφαρμογή που θα σας επιτρέψει να απενεργοποιήσετε το Android smartphone / tablet με την αποστολή ενός μόνο SMS που θα οριστεί στην εφαρμογή. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι βολικό αν έχετε ξεχάσει το τηλέφωνο στο σπίτι και δεν θέλετε κανέναν να δει το περιεχόμενο και γενικά να χρησιμοποιήσει την συσκευή σας .

    Για να ρυθμίσετε το μυστικό κωδικό ή το γραπτό μήνυμα (SMS) στη συσκευή σας Android, απλά πρέπει να ακολουθήσετε τις απλές οδηγίες παρακάτω:
 
    Βήματα για να ενεργοποιήσετε μακρινά ανοικτά κάθε Android Smartphone / Tablet με αποστολή SMS 
  1. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η εφαρμογή λειτουργεί σε  Android smartphone / tablet που έχουν παρθεί δικαιώματα Administrator και αυτό γίνετε μόνο αν έχετε ροοταρει την συσκευή σας.
  2.  Τώρα κατεβάσετε Remote Power Off αρχείο zip στον υπολογιστή σας. Αποσυμπιέστε το αρχείο zip στον υπολογιστή σας και θα δείτε το αρχείο Remoteturnoff.
  3.  Στη συνέχεια, μεταφέρετε το αρχείο APK στη συσκευή σας Android
  4. Να είστε βέβαιος να εχετε επιτρέψει την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές  Ρυθμίσεις  ->  Ασφάλεια -> Άγνωστες πηγές.
  5.  Εγκαταστήστε αυτό το app τώρα στο Android smartphone / tablet σας . 


      6.Κατ 'αρχάς, πληκτρολογήστε τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασης που είναι το null (0) και στην       συνέχεια πληκτρολογήστε τον νέο κωδικό πρόσβασης και επιβεβαιώστε ξανά των κωδικό.
7.Η εφαρμογή θα σας ζητήσει δικαιώματα superuser.
 8.Τώρα μπορείτε απλά  στέλνοντας το μυστικό κώδικα ως ένα SMS στο Android smartphone / tablet σας και η συσκευή θα απενεργοποιηθεί. 


source: Turn Off Your Android Smartphone/Tablet By Sending SMS 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πως ενεργοποιούμε το σκούρο θέμα (dark mode) στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.com;

   Η Microsoft εισάγει το σκουρόχρωμο θέμα (dark mode) στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.com. Όλοι το κάνουν. Από...