Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Skype Lite

   

Και ναι μετά από πολύ καιρό γράφω άρθρο.....με φοβερά νέα. Το Skype ανακοίνωσε την έκδοση Skype Lite, αρχικά για λίγες χώρες που έχουν περιορισμό στα δεδομένα. Το Skype lite καταλαμβάνει στην μνήμη του κινητού σας μόνο 52,71Mb αντί 143 Mb που καταλαμβάνει η full έκδοση του Skype.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως το προεπιλεγμένο Messenger app για όλα τα μηνύματα σας. Έχει dark theme και την επιλογή πολλαπλών χρηστών. Η έκδοση είναι alpha ακόμα, άλλα όλα δουλεύουν κανονικά, δηλαδή οι κλήσεις, τα μηνύματα και οι βίντεοκλήσεις. Η συγκεκριμένη έκδοση περιέχει και bots ( είναι μια εφαρμογή λογισμικού που τρέχει αυτοματοποιημένες εργασίες (scripts) μέσω του Διαδικτύου).



• Μιλήστε πρόσωπο με πρόσωπο, με μια βιντεοκλήση.
• Νέες ομαδικές βιντεοκλήσεις με έως και 25 άτομα.
• Δωρεάν φωνητικές κλήσεις με οποιονδήποτε χρήστη στο Skype. Προσθέστε έως και 25 άτομα σε μια ομαδική κλήση.
• Στείλτε άμεσα μηνύματα στους φίλους σας και προσθέστε έως 300 άτομα σε μια ομαδική συνομιλία.
• Καλέστε κινητά και σταθερά τηλέφωνα με χαμηλές χρεώσεις (οι κλήσεις από Skype σε Skype είναι πάντα δωρεάν).
• Μοιραστείτε φωτογραφίες, βιντεομηνύματα, κοινοποιήστε την τοποθεσία σας και προσθέστε emoticon και Moji στη συνομιλία σας.(τα Moji δεν υπάρχουν στην συγκεκριμένη εκδοσή)
• Το Skype είναι διαθέσιμο σε smartphone, ταμπλέτες, Η/Υ και Mac. Τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να μείνετε σε επαφή με τους φίλους και την οικογένεια – ανεξάρτητα από ποια συσκευή χρησιμοποιούν.  
   Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι alpha δηλαδή μπορεί να περιέχει bugs(σφάλματα).Η εφαρμογή δοκιμάστηκε σε βιντεοκλήσεις , ανταλλαγή μηνυμάτων και ανταλλαγή κλήσεων. Ο ήχος και η εικόνα δουλεύουν κανονικά και δεν υπάρχει καμιά καθυστέρηση. Άρα υπάρχει πιθανότητα να μην δουλεύουν κάποια εργαλεία του. Ο καθένας μπορεί να την δοκιμάσει και είναι με  δίκη του ΕΥΘΥΝΗ.
   Η εφαρμογή είναι ανεβασμένη στο Apkmirror.com το οποίο είναι site με αυθεντικές εφαρμογές σε εκδόσεις beta ή κανονικές.

Παρακάτω σας δίνω το λινκ για να την κατεβάσετε Skype Lite.
   Θα κατεβεί ένα αρχείο με κατάληξη .apk ,το οποίο για να εγκατασταθεί στο κινητό πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις του κινητού και να επιλέξετε την Ασφάλεια και μετά ενεργοποίηση των Άγνωστων πηγών. Η εφαρμογή δεν υπάρχει στο Google Playstore.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πως ενεργοποιούμε το σκούρο θέμα (dark mode) στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.com;

   Η Microsoft εισάγει το σκουρόχρωμο θέμα (dark mode) στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.com. Όλοι το κάνουν. Από...