Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Θα αγοράζατε ένα ανακατασκευασμένο Samsung Galaxy Note;



 Update:Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει με τη νέα ονομασία Galaxy Note 7 R στην τιμή των 620 δολαρίων, δηλαδή περίπου κατά 266 δολάρια χαμηλότερα από την αρχική τιμή διάθεσης.

Το Samsung Galaxy Note 7 θεωρήθηκε μια πολύ αινιγματική συσκευή πριν ακόμα βγει στην αγορά. Παρ'όλες τις φήμες για τις καινοτομίες που θα έφερνε , τελικά προκάλεσε πολλές εκρήξεις και όχι μεταφορικές.
Αυτές με την σειρά τους είχαν σαν αποτέλεσμα ανακλήσεις συσκευών, όμως ένα μεγάλο μέρος του κοινού εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για το προϊόν. Μετά από την πρώτη ανάκληση η  Samsung άρχισε να πουλάει ένα «ασφαλές» Samsung Galaxy Note ,καθώς και να αντικαταστεί συσκευές. Δεν πρόλαβε όμως γιατί ακόμα και το «ασφαλές» μοντέλο εκρήγνυται.

 
    Έρευνες απέδειξαν ότι η πηγή του προβλήματος ήταν οι μπαταρίες και ο σχεδιασμός τους. Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Reuters , η Samsung αποφάσισε να ανακατασκευάσει το Galaxy Note 7 με σκοπό την πώληση, κυρίως για περιβαλλοντικούς λογούς. 

   Λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά είναι λιγοστές, φημολογείται πάντως ότι έχουν αλλάξει την χωρητικότητα της μπαταρίας με μικρότερη για να αποφύγουν την υπερθέρμανση (3.000 έως 3.200 mAh). Η εταιρία θα συνεργαστεί με τις τοπικές ρυθμιστικές αρχές και με φορείς για την προώθηση της συσκευής. Οι συσκευές note 7 που θα ελεγχθούν και δεν θα έχουν προβλήματα, θα ανακατασκευαστούν (ώστε να προκύψει μια νέα συσκευή) και όσες αδυνατούν, θα  χρησιμοποιηθούν για ανταλλακτικά στις καινούργιες συσκευές της σειράς Note 7. Ευελπιστούμε  να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες , συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητα και της τιμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πως ενεργοποιούμε το σκούρο θέμα (dark mode) στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.com;

   Η Microsoft εισάγει το σκουρόχρωμο θέμα (dark mode) στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.com. Όλοι το κάνουν. Από...