Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Μπορείς επιτελούς να συγκρίνεις Συσκευές πανεύκολα χάρης στην #GOOGLE


   Όταν έρχεται ο καιρός για να  αποφασίσεις ποια είναι η πιο συμφέρουσα αγορά όσον αφορά το smartphone σου, οι επιλογές που έχεις είναι να περιηγηθείς σε αμέτρητες συγκρίσεις για να διαπιστώσεις σε ποιο βαθμό διαφοροποιείται το εάν κινητό από το άλλο. Λοιπόν φίλε γκατζετακια, η Google συμμερίστηκε τον κόπο σου και δημιούργησε την δυνατότητα για τους χρήστες της να μπορούν να συγκρίνουν δυο συσκευές χρησιμοποιώντας το Google search.




 Απλά κλίκαρε κάτι σαν «iPhone X vs Pixel 2 XL» και θα εμφανιστεί ευθύς αμέσως ένα συγκριτικό διάγραμμα στην αρχή της σελίδας-αναζήτησης, με δυνατότητα drop down για περισσότερες πληροφορίες. Έτσι σου παρέχεται μια καρέ-καρέ σύγκριση των χαρακτηριστικών της κάθε συσκευής, μαζί με κοστολόγηση (παρόλο που μπορεί να είναι λανθασμένη) και σχόλια χρηστών.

  Ο λόγος που λεμέ ότι οι πληροφορίες για το κόστος μπορεί να είναι λανθασμένες είναι γιατί στην παραπάνω σύγκριση, μπορεί κάνεις να δει την τιμή του iPhone X να ανέρχεται σε 1800€, παρόλο που βάσει του MSRP το βασικό μοντέλο συσκευής ανέρχεται στα 867€. Το Pixel 2 XL παραδόξως το έχει κοστολογήσει σωστά και μάλιστα έχει συμπεριλάβει και τα έξοδα μεταφοράς.

  Όσον αφορά τα σχόλια, φαίνεται ότι τα αποτελέσματα χρησιμοποιούν το Best Buy σαν πηγή , αλλά δεν αναφέρεται πουθενά αν έχουν συμπεριληφθεί και άλλες πήγες και αν θα χρησιμοποιηθούν στο μέλλον. Τουλάχιστον θα είναι δυνατόν να δεις πανεύκολα τι σχολιάζουν άλλοι χρήστες για την συγκεκριμένη συσκευή, κάνοντας σου την απόφαση  πιο εύκολη για την επόμενη αγορά σου!




  Όταν πρόκειται για αναζήτησή συσκευών κινητού, προστίθεται και μια επιπλέον λειτουργία. Εκτός από το παραπάνω συγκριτικό διάγραμμα, υπάρχει η επιλογή «Λεπτομερής σύγκριση»( Detailed Comparison), που περιλαμβάνει την δυνατότητα της «επισήμανσης των διαφορών» ανάμεσα στις συσκευές που συγκρίνεις. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό ενδέχεται να μην λειτουργεί ακόμα για όλες τις συσκευές, καθώς υπήρξαν προβλήματα στην σύγκριση ανάμεσα στο LG V30 και στο Samsung Galaxy Note 8.




ΠΗΓΗ:phandroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πως ενεργοποιούμε το σκούρο θέμα (dark mode) στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.com;

   Η Microsoft εισάγει το σκουρόχρωμο θέμα (dark mode) στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.com. Όλοι το κάνουν. Από...